tisdag 2 april 2013

Månadsrapport - Mars

Denna månaden gick bättre än föregående månad, trots att den gick otroligt bra. Vi gick 34000 plus och jag är riktigt nöjd med den siffran. Det är inte många månader vi kommer få se en sådan siffra. 

Det var en och en halv månadslön som gjorde det mesta, samtidigt som aktierna gick upp en hel del de med. Främst där var det Enquest, Fortum och Tele 2 som drog in pengarna. Utdelningarna har också börjat kommit in och denna månad var det Beijer Alma och Swedbank som stod på tur. 

Aktiefördelningen har inte rört sig nämnvärt och inte heller marknadsföringsföretaget pga lite tekniska problem som tydligen håller på att lösas. 


Jag hade som mål att komma under 8000 på sista raden, ”snitt som krävs återstoden” och det målet lyckades jag mer än väl att passera  Nästa månad dock är mycket osäker, vi håller på att renovera lägenheten och håller just nu på med golvet och ska sedan göra köket och badrummet. Beroende på vilken utgift som kommer under vilken månad kommer inte grafen röra sig så mycket uppåt. Jag kanske tar och lägger in den utgiften som en värdehöjare i lägenheten dock. I slutändan är det bara en bokföringspreferens då lägenheten ändå kommer gå för mer än vad som står som värde här.

Det känns ändå väldigt skönt att äntligen vara back on track efter månader av att ligga långt under mål och förhoppningsvis ska vi kunna hålla oss enligt plan i fortsättningen.
/Henrik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar